Registruj se u Oriflame a vydělávej

09.11.2012 18:52

Už máte dost nechutnědrahé kosmetiky? Máte pocit, že kdykoliv si potřebujete zakoupit něco pěkného na líčení, tak narazíte na podřadný výrobek? Udělejte těmto zážitkům přítrž, východisko bude tak snadné! Stačí se zapsat a stát se kosmetickou poradkyní společnosti Oriflame.

Společnost Oriflame je u nás známa řadu let, a ustavičně si najde další a další zákazníky. Politika firmy je velmi moderní, neboť nabízí příležitost vydělat peníze i konečným prodejcům. Prakticky to funguje tak, že se prostě zaregistrujete přes internet a od této doby, jste už pány své pracovní doby. Oriflame neklade meze ničemu, můžete mít zisky v řádech tisíců nebo pouze v deseti korunách, jestliže ale nic neprodáte, nic se nestane, firma vás do ničeho tlačit nebude.

Kromě toho, že můžete získat přístup k naprostým novinkám, na vás čeká navíc celá řada výhod. Největší výhodou je zřejmě skutečnost, že budete mít slevu 30% na všechny výrobky. Tento bonus je váš zisk při prodeji, která jiná společnost vám nabídne takto vysoký podíl na zisku? Asi byste hledali nadarmo, příčinou je i to, že obchod si organizujete sami. Není třeba se však ničeho bát, je totiž na vás jak mnoho toho prodáte, pokud nic tak se také nic nestane, ovšem vy pak také nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku máte možnost nabízet všude, ať už jde o vaše kolegy, rodinu, čtenářky kroužek nebo i ordinaci vašeho lékaře, vše záleží na vás.

Firemní koncept firmy Oriflame je „přírodní švédská“ a součástí tohoto konceptu je také nepoužívat ingredience získávané z mrtvých zvířat. V produktech Oriflame je požíván pseudokolagen - což není kolagen živočišného původu , ale je získáván z medových kvasinek. Více dovíte zde na webu